SeoBureau Marketing

Just another SeoBureau site

By - admin

Taxi nemen

Taxi nemen

Een Taxi Schilde nemen hoeft niet alleen op vakantie. Want veel mensen doen het alleen dan. Maar het is vooral ook in eigen land heel handig om de taxi te nemen! Wij geven je 5 redenen om dat te doen. In de hoop dat je wat vaker een taxi past! Want als je eenmaal het gemak ziet en de service kan waarderen, dan kan dat alles veel makkelijker maken. Lees maar mee!

Op vakantie

We beginnen ook gelijk met de vakantie. Dus niet de taxi nemen op vakantie, maar richting jouw vakantie! De taxi is ideaal als je vervoer nodig hebt naar de luchthaven. De taxichauffeur helpt je met je koffer inladen. Je vakantie begint dan al! Bovendien kan je de taxi gelijk bestellen voor de terugweg. Ideaal als je na een (lange) vlucht aankomt en gelijk de taxi in kan richting huis

Taxibedrijf met vaste prijs

Het fijne van georganiseerde taxibedrijven is dat de prijs vast staat. Zo weet je precies waar je aan toe bent aan het eind van de rit. Je hebt dan een startprijs en dan komt er per kilometer nog een bepaald bedrag op. Door dit transparant te tonen, kom je niet voor verrassingen te staan aan het eind van de rit. Je bent zo op de hoogte van het bedrag dat je kan verwachten! Online een TAXI Antwerpen reserveren gaat zeer eenvoudig.

Ontdek alles over onze diensten en tarieven op deze website.

Wij zijn ook actief in Brasschaat, Deurne, Zwijndrecht, Kontich, Schoten, Schilde, Merksem, Ekeren, Stabroek en Aartselaar.

Hebt u nu een taxi nodig in Antwerpen of Noord-Antwerpen?

Hoe herken je een Brusselse taxi?

Sinds 1 september 2011 zijn de Brusselse taxi’s verplicht zwart. Hun vier portieren moeten voorzien zijn van een strook met een zwart-mangogeel dambordmotief en 2 irissen die het Brussels Hoofdstedelijk Gewest symboliseren.

De Brusselse taxi’s hebben op het dak een lichtbak, de zogenaamde ‘spoetnik’. Deze heeft een zwart-mangogeel dambordmotief.

Daarnaast zijn de Brusselse taxi’s ook voorzien van een rechthoekig identificatieplaatje met 4 gele cijfers op een blauwe achtergrond met de afbeelding van de Brusselse iris. Dit plaatje is vastgezet op de schokdemper vooraan rechts van de taxi. Het nummer wordt ook op de achtervleugels van het voertuig aangebracht. Je vindt dit identificatienummer van de taxi eveneens terug op twee welbepaalde plaatsen binnen het voertuig: op een plaatje dat bevestigd is op het dashboard (meestal boven het handschoenkastje) en op de geplastificeerde tariefaffiche op de achterzijde van één van de hoofdsteunen van het voertuig.